Chip Tuning – optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie electronica (avans, timpi de injectie, debit de combustibil, presiune supraalimentare) in vederea obtinerii unei cresteri de putere cu pana la 35% mai mare pentru motoarele turbo-diesel sau turbo-benzina.

ECO Tuning – optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie diesel pentru camioane, autoutilitare sau utilaje agricole (tractoare, combine agricole, etc.) in vederea reducerii consumului de carburant cu pana la 15%.

Ce oferim?

  • Cresteri ale puterii motorului si cuplului motor cu 30-35% – pentru motoare diesel
  • Gratuit versiuni superioare ale softului instalat
  • Backup versiune anterioara – siguranta 100%
  • Soft personalizat pentru fiecare masina in parte

 

Servicii Profesionale de:
ANULARE EGR

ANULARE DPF / FAP
Exectuam modificari de anulare a filtrului de particule, atat fizic cat si din softul autoturismului.
Principalele Avantaje ale Anularii DPF / FAP
-> Reduce consumul de combustibil
-> Creste performanta motorului
-> Motorul raspunde mai rapid la accelerare
-> Evitati reparatii costisitoare
-> Scad sansele producerii unor defectiuni neprevazute.

Ce inseamna Chiptuning?

Notiunea de Chiptuning reprezinta o definitie generala, recunoscuta in Romania si sub denumirile de Resoftare Crestere PutereSoft Crestere PutereChip de Putere sau chiar Remapare, si se refera la modificarea informatiilor de baza implementate in calculatorul de injectie prin intermediul unui chip denumit dupa caz, flash sau eprom. Aceasta operatiune de modificare a informatiilor de baza prezente in chip se refera la citirea informatiilor originale, modificarea acestora si reprogramarea chipului cu noile informatii.

Modificarea poate fi efectuata dupa caz si acolo unde se poate, prin mufa OBD a masinii, mai precis mufa de diagnoza electronica a acesteia, prin conectarea directa la conectorii calculatorului de injectie, prin conectarea directa la placa de baza PCB a calculatorului de injectie sau chiar prin manipularea directa a chipului prin deconectare si reconectare la placa de baza dupa citire si reprogramare.

Modificarile aduse informatiilor din chip se fac doar la nivelul parametrilor de functionare care permit tolerante astfel incat modificarile sa NU depaseasca limitele de functionare impuse de fabricant. Aici se face deosebirea majora intre un chiptuning corect sau un chiptuning care va poate aduce in situatia in care masina dvs sa sufere anumite avarii datorita instalarii unui chiptuning necorespunzator si in neconcordanta cu limitele impuse de fabricant. Chiptuning-ul este pretabil pe 95% dintre masinile echipate cu sistem de injectie electronica.

 

Ce este ECO Tuning?

ECO Tuning reprezinta o recalibrare software,care prin optimizarea amestecului aer/carburant si eficientizarea arderilor, reduce consumul de carburant. Echipa noastra include GRATUIT recalibrarea ECO Tuning in toate softurile destinate cresterii puterii si randamentului, recalibrare special conceputa pentru conditiile atmosferice si carburantii din Romania, in vederea reducerii emisiilor de noxe si a consumului de carburant.