Turbine Hibrid
Impatimitii sporturilor cu motor au existat mereu si vor exista in continuare. Ii inalnim in presa, la televizor sau poate chiar in cercul de prieteni. Avand in vedere ca si in Romania astfel de sporturi sunt tot mai mediatizate, tot mai multe persoane incearca sa devina practicanti de astfel de sporturi. In acest domeniul doua ingrediente principale pot aduce succesul: un sofer talentat si o masina suficient de bine pregatita incat sa faca fata provocarilor.
In sectiunea CUSTOM ZONE ne adresam acelora care incearca sa isi imbunatateasca semnificativ performantele masinii prin modificarea turbosuflantei, noua turbina obtinuta purtand denumirea generica de turbina hibrid. Spre deosebire de reconditionarea normala a turbinelor, in in cazul turbinelor hibrid, acestea sunt marite. Asadar, cand simpla resoftare a masinii ( chip tuning ) nu este suficienta, recomandam un Upgrade la Turbina. Procedeul este unul relativ simplu de realizat si presupune redimensionarea carcaselor originale ale turbinei si montarea unor piese de dimensiuni mai mari in ea.Unic importator al produselor Yellowspeed Racing in Romania.
Preturile de pe site-ul partener sunt informative, pentru o oferta ferma de pret va rugam sa ne contactati telefonic la 0749065897.
Suspension Systems & Big Brake Kits for Performance Cars.
yellow_black
Diuze injector upgrade grupul VAG 1.9 si 2.5 TDI VE 0.275mm, capabile de 210 – 220HP, respectiv 300HP la motoarele de 2.5TDI.
Pret 150 RON / Buc
diuze injectoare
Diuze Injector FIRAD +80%, +120%, +160% pentru motoarele din gama VAG 1.9 si 2.0 TDI PD
Pret 2000 RON /SET 4 Buc.
pompe injectoare