Service-ul nostru auto cu sediul in orasul Brad, judetul Hunedoara garanteaza cel mai bun pret de pe piata ce porneste de la 800 lei si cel mai scurt timp de realizare a lucrarii (intre 3 si 24 ore) pentru reconditionarea turbosuflantelor cu care motoarele diesel vin echipate. De asemenea oferim o garantie 12 luni, fara limita de kilometri.

Prestam servicii profesionale de reparatii turbine auto pentru cei mai cunoscuti producatori auto precum sunt: VW , Audi, Skoda, Seat, Bmw , Mercedes, Opel, Volvo, Renault, Ford etc.

Ce presupune mai exact o astfel de interventie? Reparatia consta in inlocuirea miezului turbinei cu unul original nou, ramanand din turbosuflanta veche doar galeria de evacuare (fonta), compresorul de admisie, rezultatul final fiind o turbina noua din punct de vedere mecanic.

Primim si trimitem comenzi in toata tara prin intermediul firmelor de curierat rapid, in cazul in care clientul este in imposibilitatea de a se deplasa la sediul nostru.

Chip Tuning – optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie electronica (avans, timpi de injectie, debit de combustibil, presiune supraalimentare) in vederea obtinerii unei cresteri de putere cu pana la 35% mai mare pentru motoarele turbo-diesel sau turbo-benzina.

ECO Tuning – optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie diesel pentru camioane, autoutilitare sau utilaje agricole (tractoare, combine agricole, etc.) in vederea reducerii consumului de carburant cu pana la 15%.

Ce oferim?

  • Cresteri ale puterii motorului si cuplului motor cu 30-35% – pentru motoare diesel
  • Gratuit versiuni superioare ale softului instalat
  • Backup versiune anterioara – siguranta 100%
  • Soft personalizat pentru fiecare masina in parte

 

Servicii Profesionale de:
ANULARE EGR

ANULARE DPF / FAP
Exectuam modificari de anulare a filtrului de particule, atat fizic cat si din softul autoturismului.
Principalele Avantaje ale Anularii DPF / FAP
-> Reduce consumul de combustibil
-> Creste performanta motorului
-> Motorul raspunde mai rapid la accelerare
-> Evitati reparatii costisitoare
-> Scad sansele producerii unor defectiuni neprevazute.

Ce inseamna Chiptuning?

Notiunea de Chiptuning reprezinta o definitie generala, recunoscuta in Romania si sub denumirile de Resoftare Crestere PutereSoft Crestere PutereChip de Putere sau chiar Remapare, si se refera la modificarea informatiilor de baza implementate in calculatorul de injectie prin intermediul unui chip denumit dupa caz, flash sau eprom. Aceasta operatiune de modificare a informatiilor de baza prezente in chip se refera la citirea informatiilor originale, modificarea acestora si reprogramarea chipului cu noile informatii.

Modificarea poate fi efectuata dupa caz si acolo unde se poate, prin mufa OBD a masinii, mai precis mufa de diagnoza electronica a acesteia, prin conectarea directa la conectorii calculatorului de injectie, prin conectarea directa la placa de baza PCB a calculatorului de injectie sau chiar prin manipularea directa a chipului prin deconectare si reconectare la placa de baza dupa citire si reprogramare.

Modificarile aduse informatiilor din chip se fac doar la nivelul parametrilor de functionare care permit tolerante astfel incat modificarile sa NU depaseasca limitele de functionare impuse de fabricant. Aici se face deosebirea majora intre un chiptuning corect sau un chiptuning care va poate aduce in situatia in care masina dvs sa sufere anumite avarii datorita instalarii unui chiptuning necorespunzator si in neconcordanta cu limitele impuse de fabricant. Chiptuning-ul este pretabil pe 95% dintre masinile echipate cu sistem de injectie electronica.

 

Ce este ECO Tuning?

ECO Tuning reprezinta o recalibrare software,care prin optimizarea amestecului aer/carburant si eficientizarea arderilor, reduce consumul de carburant. Echipa noastra include GRATUIT recalibrarea ECO Tuning in toate softurile destinate cresterii puterii si randamentului, recalibrare special conceputa pentru conditiile atmosferice si carburantii din Romania, in vederea reducerii emisiilor de noxe si a consumului de carburant.

Indiferent ca alegeti sa veniti personal cu autoturismul la sediul service-ului nostru auto din Judetul Hunedoara, orasul Brad, pentru o constatare a problemelor de natura mecanica si remedierea acestora, sau ca doriti doar o oferta avantajoasa de pret pentru piesele auto necesare pentru buna functionare a masinii, ne puteti contacta telefonic pentru o oferta de pret.

Furnizam piese auto originale sau aftermarket cu timp rapid de livrare, oferim consultanta in alegerea pieselor, colaboram cu o gama diversificata de producatori. De asemenea puteti opta pentru montarea pieselor comandate la sediul service-ului nostru, dupa o programare telefonica facuta in prealabil.

Turbine Hibrid
Impatimitii sporturilor cu motor au existat mereu si vor exista in continuare. Ii inalnim in presa, la televizor sau poate chiar in cercul de prieteni. Avand in vedere ca si in Romania astfel de sporturi sunt tot mai mediatizate, tot mai multe persoane incearca sa devina practicanti de astfel de sporturi. In acest domeniul doua ingrediente principale pot aduce succesul: un sofer talentat si o masina suficient de bine pregatita incat sa faca fata provocarilor.
In sectiunea CUSTOM ZONE ne adresam acelora care incearca sa isi imbunatateasca semnificativ performantele masinii prin modificarea turbosuflantei, noua turbina obtinuta purtand denumirea generica de turbina hibrid. Spre deosebire de reconditionarea normala a turbinelor, in in cazul turbinelor hibrid, acestea sunt marite. Asadar, cand simpla resoftare a masinii ( chip tuning ) nu este suficienta, recomandam un Upgrade la Turbina. Procedeul este unul relativ simplu de realizat si presupune redimensionarea carcaselor originale ale turbinei si montarea unor piese de dimensiuni mai mari in ea.Unic importator al produselor Yellowspeed Racing in Romania.
Preturile de pe site-ul partener sunt informative, pentru o oferta ferma de pret va rugam sa ne contactati telefonic la 0749065897.
Suspension Systems & Big Brake Kits for Performance Cars.
yellow_black
Diuze injector upgrade grupul VAG 1.9 si 2.5 TDI VE 0.275mm, capabile de 210 – 220HP, respectiv 300HP la motoarele de 2.5TDI.
Pret 150 RON / Buc
diuze injectoare
Diuze Injector FIRAD +80%, +120%, +160% pentru motoarele din gama VAG 1.9 si 2.0 TDI PD
Pret 2000 RON /SET 4 Buc.
pompe injectoare